48496400 // cls@horsholm.dk

Lær at strikke

KREATIVITET

Medarbejder
Lotte Holdgaard Byman
Tid og sted
mandage kl. 17.30-20.00
Det røde hus
Kokkedal Stationsvej 3
Aldersgrænse
Over 13 år.
Antal ledige pladser
Der er 12 pladser tilbage.

Beskrivelse

Lær at strikke
Jeg vil gerne have den vest, men lidt kortere og i en anden farve”. Du kender det nok. Men hvis du lærer at strikke, kan du tilpasse dit strikkede tøj helt efter dine egne ønsker. Samtidig kan du måske endda finde en indre ro. Måske oplever du, at hverdagen stiller mange krav til dig – og måske kan det hjælpe dig at lære at strikke. Strikning har nemlig en meditativ virkning, som kan hjælpe dig med at slappe af og finde ro.

Alle, der har lyst til at lære at strikke, kan deltage på holdet. Hvis du kan strikke i forvejen, arbejder vi sammen videre, så du kan lære nye teknikker. På holdet tager vi udgangspunkt i dig, og det du gerne vil strikke.

Vi strikker med fokus på at skabe noget, du selv har lyst til at bruge. Selv med få teknikker kan du strikke en vest til vinter eller en sommertop. Målet er, at du hver gang får lidt større viden om at strikke, udvikler dine teknikker og lærer at læse en strikkeopskrift – samtidig med, at vi har det hyggeligt og taler om det, der fylder for dig.
Du lærer at skabe ting selv. Du lærer grundprincipperne inden for strikning - eller forfiner det, du allerede kan. Du får en fritidsinteresse, du kan dyrke, hvad enten du har fem minutter eller en time, og som du både kan lave alene og sammen med andre.
Måske er du en af de mange unge, der føler sig presset i hverdagen. Strik har vist sig at være super godt til at hjælpe med netop det – blandt andet fordi hjernen automatisk slapper af, når man strikker.

Medarbejder

Lotte Holdgaard Byman

Strik (og syning) er min store passion, og jeg går op i at strikke ting, der er pæne og passer til moden – og ikke ser hjemmestrikkede ud. Jeg lærte at strikke, inden jeg kunne læse. Strikning er min fritidsinteresse, men jeg har løbende deltaget i en masse strikkekurser og workshops og også taget strikkemoduler på en professionshøjskole. Til daglig arbejder jeg i Rigspolitiet. Jeg bor i Hørsholm og er mor til to teenagere.


Andre hold i samme kategori