48496400 // cls@horsholm.dk

Strik med din mor, eller far

KREATIVITET

Medarbejder
Lotte Holdgaard Byman
Tid og sted
anden søndag i måneden
Jan. - Juni
kl. 13-17
Aldersgrænse
Over 13 år.
Antal ledige pladser
Der er 12 pladser tilbage.

Beskrivelse

Strik med din mor (eller måske far)
Har du lyst til bruge lidt tid med en af dine forældre, hvor I samtidig lærer at strikke? Måske har I begge en travl hverdag og mangler noget at mødes om og slappe af med. Alle kan lære at strikke, og man kan nemt være sammen om det, selvom man er på hver sit niveau.

Alle, der har lyst til at lære at strikke sammen med en af sine forældre, kan deltage på holdet. Måske kan en af jer strikke i forvejen, måske kan ingen af jer. På holdet tager vi udgangspunkt i jer og i det, I gerne vil strikke.

Vi strikker med fokus på at skabe noget, I selv har lyst til at bruge. Selv med få teknikker kan I strikke en vest til vinter eller en sommertop. Målet er, at I hver gang får lidt større viden om at strikke, udvikler jeres teknikker og lærer at læse en strikkeopskrift. Samtidig lægger vi vægt på, at du har det hyggeligt med en af dine forældre og at I får en fælles interesse.

I lærer at skabe ting selv. I lærer grundprincipperne inden for strikning - eller forfiner det, I allerede kan. I får en fritidsinteresse, som I kan dyrke, hvad enten I har fem minutter eller en time, og som man både kan lave alene og sammen med andre

Medarbejder

Lotte Holdgaard Byman

Strik (og syning) er min store passion, og jeg går op i at strikke ting, der er pæne og passer til moden – og ikke ser hjemmestrikkede ud. Jeg lærte at strikke, inden jeg kunne læse. Strikning er min fritidsinteresse, men jeg har løbende deltaget i en masse strikkekurser og workshops og også taget strikkemoduler på en professionshøjskole. Til daglig arbejder jeg i Rigspolitiet. Jeg bor i Hørsholm og er mor til to teenagere.


Andre hold i samme kategori