48496400 // cls@horsholm.dk

Anonym ungerådgivning

Gratis samtaletilbud til unge mellem 13 og 25 år
Kontakt os direkte på 40 15 29 70 og anonym-ung@horsholm.dk

(Vi har enkelte gange oplevet, at smsér ikke går igennem til vores telefon. Hvis du ikke oplever at vi besvarer din sms indefor 2-3 dage, vil vi bede dig om at tage kontakt igen, da der i så fald er sket en tekninsk fejl)

Har du brug for en at tale med?

Alle unge oplever engang imellem, at hverdagen kan være svær. I Anonym Ungerådgivning kan du komme med alle slags spørgsmål og udfordringer om f.eks.

  • Venner, søskende og forældre
  • Kærester og seksualitet
  • Skole, uddannelse og arbejde
  • Håndtering af hverdagen
  • Selvværd
  • Angst og ensomhed
  • Præstation og perfektionisme
  • Sociale medier


Du kan komme forbi og få en snak om det, du har på hjerte. Du bestemmer selv hvad og hvor meget, du har lyst til at fortælle. Ingen emner er for små, ligegyldige eller pinlige at tale om.

Åbent, anonymt og gratis tilbud

Tilbuddet gælder for alle unge 13-25 år bosat eller med skolegang i Hørsholm Kommune. Vi tilbyder forløb på op til 10 samtaler hos en psykolog.

Hvis du har lyst, er du velkommen til at invitere en forælder eller anden vigtig person med til en eller flere af samtalerne.

Tilbuddet er anonymt, hvilket betyder, at du ikke behøver oplyse dit navn eller andet, der kan vise hvem, du er. Du bestemmer helt selv, hvad du har lyst til at oplyse. Dit telefonnummer eller e-mail bliver alene brugt til at lave aftaler med dig. De bliver ikke gemt.

Samtalerne er gratis.

Kontakt

Du kan henvende dig direkte til en psykolog i Anonym Ungerådgivning via

Telefon: 40 15 29 70

E-mail: anonym-ung@horsholm.dk

Du kan altid sms’e, ringe eller skrive til Anonym Ungerådgivning for at få en samtale. Hvis du kontakter os udenfor åbningstid, eller vi er optaget, så læg en besked med dit telefonnummer, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Husk du ikke behøver oplyse dit navn. Alle henvendelser bliver besvaret.

Samtalerne foregår på Hørsholm Allé 4, 2970 Hørsholm. Det er lige ved siden af Hørsholm Midtpunkt. Hvis du har lyst, kan vi også gå en tur, mens vi taler sammen.

Du kan finde mere information på kommunens hjemmeside her: https://www.horsholm.dk/borger/sundhed-sygdom-og-sygesikring/boern-og-unges-sundhed/anonym-ungeraadgivning


Bekymret for en ung?

Er du forælder eller fagperson, kan du finde yderligere information på kommunens hjemmeside her: https://www.horsholm.dk/borger/sundhed-sygdom-og-sygesikring/boern-og-unges-sundhed/anonym-ungeraadgivning