48496400 // cls@horsholm.dk

Drama og improvisation

Musik / film / drama

Medarbejder
Louise Strandgaard
Tid og sted
Tirsdage kl. 17-20
På Stampen og
Teatersalen Vallerødskolen
Aldersgrænse
Over 13 år.
Antal ledige pladser
Der er 13 pladser tilbage.

Beskrivelse

Drama og improvisation
Er du nysgerrig på hvad en skuespillers arbejde består af? På holdet vil du lære improvisation- og skuespilteknik.

Holdet er for alle, det er til dig der har erfaring med skuespil men også dig der er helt nybegynder. Holdet er både for dig der elsker at optræde, dig der gerne vil blive bedre til det og dig der bare gerne vil have det sjovt på et fast hold. Undervisningen tilpasses og tilrettelægges så alle bliver udfordret uanset niveau.
På holdet arbejder vi, ud fra en legende tilgang, med vores nærvær, kreativitet og følelser. Du vil komme til at lære improvisation- og skuespiltekniker i samarbejde med andre. Der vil desuden som et fast element blive arbejdet med stemme og kropsforståelse.
Du får en masse gode grin, et fedt og trygt fællesskab og et frirum fra hverdagen. Du lærer at tænke hurtigt, indtage et rum og ikke være bange for at tage ordet.

Medarbejder

Louise Strandgaard

Jeg er uddannet skuespiller fra Københavns film- og teaterskole. Herfra er jeg trænet i bl.a. improvisation, krop og stemme, Stanislavski, Method acting, græsk teater, Shakespeare, Meisner, devising og field technique. Jeg har arbejdet som selvproducerende scenekunstner og af flere omgange optrådt med impro-comedy.


Andre hold i samme kategori