48496400 // cls@horsholm.dk

Det søde køkken

✨ Kreativ ✨

Vi bager og spiser os igennem en bred vifte af kager og søde sager.

Medarbejder
Anne Holliday
Aldersgrænse
For alle unge.
Holdet er fyldt.


Beskrivelse

Når kurset er omme har du stiftet bekendtskab med en bred vifte af kager og teknikker, der ruster dig til din videre færd i det søde køkken.

Måske har du set nogle flotte kager på YouTube eller Instagram og haft lysten til selv at bage dem,
men ikke vidst hvor du skal starte? Måske har du allerede givet dig i kast med de første mesterværker, men synes at der mangler lidt finish? Måske er du allerede en garvet mesterbager, der mener, at croquembouche er en oplagt kage at tage med til klassens time, men savner at bage sammen med andre?

Du behøver ikke at medbringe en masse erfaring, men holdet er for dig, der gerne vil lære og have det sjovt sammen med andre, der deler din interesse for det søde.

Hver kursusgang kommer til at have fokus på én kage. Vi gennemgår opskriften, forbereder vores køkkener og hjælper hinanden med at komme i mål med kagerne. Vi kommer til at smage en masse kager, øve forskellige teknikker og få en bred erfaring i det søde køkken.

Er du faldet over en type kage eller særlig teknik, du gerne vil prøve kræfter med, vil kursusplanen være tilpas fleksibel til at vi kan give os i kast med det meste.

Når kurset er færdigt, har du bagt dig gennem et bredt udvalg af kager. Du kommer til at stifte bekendtskab med adskillige bunde, deje, mousser, cremer, og teknikker. Samtidig lærer du hvad der udgør en lækker kage, så du kan bruge al din nye viden til at sammensætte nye og egne kreationer. Du bliver også klogere på håndteringen af fødevarer og planlægning, så bagningen ikke bliver uoverskuelig. Og så kommer du selvfølgelig til at spise en masse lækker kage!

Medarbejder

Anne Holliday

Jeg hedder Anne er uddannet lærer. Jeg elsker sprog, kunst og kultur
Jeg undeviser i Engelsk samt dansk og billedkunst.


Andre hold i samme kategori