48496400 // cls@horsholm.dk

Keramik Kursus - AFLYST

KREATIVITET

Medarbejder
Cecilie Lund-Rasmussen
Tid og sted
21. & 22. Jan
Lør. og Søn. kl. 9.30-12
Frennehus
Hørsholm Alle 4
Aldersgrænse
Over 13 år.
Antal ledige pladser
Der er 5 pladser tilbage.

Beskrivelse

OBS HOLDET ER AFLYST - DER KOMMER EN NY DATO

Karamik

Hvis du kunne tænke dig enten at komme i gang med at lave keramik, eller bare prøve det igen, så er dette hold noget for dig! Vi kommer til at arbejde med tre teknikker, som er et godt grundlag for arbejdet med keramik. Derudover bliver det bare virkelig hyggeligt!

Holdet er målrettet for alle, både hvis du har erfaring med keramik, eller hvis du er helt nybegynder. Jeg sørger for, at du får hjælp ud fra det niveau, du er på, og du vil blive overrasket over, hvor meget du kan lave ud fra grundlæggende teknikker.
Vi kommer til at arbejde med at forme i hånden, samt arbejde med pølse- og pladeteknik. Jeg giver jer nogle korte og grundlæggende introduktioner, og så kommer I hurtigt selv i gang med at arbejde med leret, og ser, hvad materialet kan. Når leret er, det man kalder læderhårdt, kan I male på det med begitning. Herefter skal det tørre helt, og så får jeg det brændt og glaseret med gennemsigtig glasur.
Du får mulighed for at afprøve de forskellige teknikker. Du lærer de grundlæggende teknikker med ler, som er et virkelig sjovt materiale at arbejde med. Og du får selvfølgelig hjælp og vejledning undervejs.

 

Medarbejder

Cecilie Lund-Rasmussen

Jeg er uddannet dansk-, billedkunst-, og musiklærer, og har en kandidat i Didaktik (Materiel kultur). Jeg underviser på ungdomsskolen i tegning, maleri, samt smykkefremstilling.
 I min fritid spiller jeg musik, synger og laver keramik.


Andre hold i samme kategori