48496400 // cls@horsholm.dk

Digital tegning og design

design og teknologi

Medarbejder
Rasmus From
Tid og sted
Mandage kl. 18.30-20.30
Vallerødskolen
Pavilion lokale 53
Aldersgrænse
Over 13 år.
Antal ledige pladser
Der er 10 pladser tilbage.

Beskrivelse

Digital tegning og Design
Er du du nysgerrig på dig­ital tegning, og kunne du tænke dig at skabe illustrationer med en lækker finish til posters, T-shirts, caps, muleposer, SoMe eller måske noget helt andet? Så er digital tegning noget for dig!

Alle er velkomne uanset erfaring indenfor tegning. Vi starter i et roligt tempo hvor du får styr på de grundlæggende teknikker indenfor digital illustration samt bliver fortrolig med open source tegneprogrammet Krita. Der vil være indlagt både mindre tegneopgaver, samt være rig mulighed for fordybelse, hvor du helt selv bestemmer hvad du vil tegne - det kan være alt fra tegneserier til at kombinere illustration og fotocollage, lege med animerede GIF’s eller dine egne digitale malerier og posters - det er kun fantasien, som sætter grænser. Senere vil jeg gennemgå hvad du helt præcis kan bruge dine illustrationer og designs til, når de er færdige; posters, T-shirts, caps, muleposer, stickers, SoMe opslag eller måske noget helt andet. Her lærer du også hvordan du gemmer dine filer, og forbereder dem til udgivelse online og til print.Medarbejder

Rasmus From

Jeg er uddannet illustrator, grafiker og tegneserietegner, og har I snart tyve år arbejdet med kunst, løst visuelle opgaver indenfor bl.a. teambuilding og coaching området, samt undervisning og e-learning. Sideløbende hermed har jeg undervist børn og unge i at tegne og male. Senest har jeg åbnet min egen web shop, hvor jeg sælger posters og T-shirts baseret på egne designs.


Andre hold i samme kategori