48496400 // cls@horsholm.dk

Smykke fremstilling

KREATIVITET

Medarbejder
Cecilie Lund-Rasmussen
Tid og sted
Onsdage kl. 16.30-19.30
Det røde hus
Kokkedal stationsvej 3
Aldersgrænse
Over 12 år.
Antal ledige pladser
Der er 7 pladser tilbage.

Beskrivelse

Smykkefremstilling
Kunne du tænke dig at lære at lave dine egne smykker helt fra bunden? På dette hold får du mulighed for at designe lave smykker i sølv og messing, eventuelt også med perler.

Holdet er målrettet for alle, både hvis du har erfaring med at lave egne smykker, eller hvis du er helt nybegynder. Jeg sørger for, at du får hjælp ud fra det niveau, du er på.

 På holdet kommer vi primært til at arbejde med at designe og lave smykker i sølv og messing. Du lærer nogle forskellige teknikker i arbejdet med sølv, fx lodde, banke og forme. Jeg introducerer dig i de sikkerhedsmæssige ting. Jeg kommer med bud på, hvad du kan lave af smykker, men du er også meget velkommen til selv at komme med en masse idéer til dine egne smykker.
Du får mulighed for at skabe dine helt egne smykker, og du vil hurtigt blive overrasket over, hvor professionelle de ser ud, ligesom dem du ser i butikkerne ;-)

Medarbejder

Cecilie Lund-Rasmussen

Jeg er uddannet dansk-, billedkunst-, og musiklærer, og har en kandidat i Didaktik (Materiel kultur). Jeg underviser på ungdomsskolen i tegning, maleri, samt smykkefremstilling.
 I min fritid spiller jeg musik, synger og laver keramik.


Andre hold i samme kategori