48496400 // cls@horsholm.dk

Keramik

✨ Kreativ ✨

Hvis du kunne tænke dig enten at komme i gang med at lave keramik, eller bare prøve det igen, så er dette hold noget for dig!

Aldersgrænse
For alle unge.
Antal ledige pladser
Der er 9 pladser tilbage.

Beskrivelse

Vi kommer til at arbejde med tre teknikker, som er et godt grundlag for arbejdet med keramik. Derudover bliver det bare virkelig hyggeligt!

Holdet er målrettet for alle, både hvis du har erfaring med keramik, eller hvis du er helt nybegynder. Jeg sørger for, at du får hjælp ud fra det niveau, du er på, og du vil blive overrasket over, hvor meget du kan lave ud fra grundlæggende teknikker.

Vi kommer til at arbejde med at forme i hånden, samt arbejde med pølse- og pladeteknik. Jeg giver jer nogle korte og grundlæggende introduktioner, og så kommer I hurtigt selv i gang med at arbejde med leret, og ser, hvad materialet kan. Når leret er, det man kalder læderhårdt, kan I male på det med begitning. Herefter skal det tørre helt, og så får jeg det brændt og glaseret med gennemsigtig glasur.

Du får mulighed for at afprøve de forskellige teknikker. Du lærer de grundlæggende teknikker med ler, som er et virkelig sjovt materiale at arbejde med. Og du får selvfølgelig hjælp og vejledning undervejs.


Andre hold i samme kategori